Ekspresowe wyborowe

0 (0 ocen)

  • 25 min

Bardzo szybkie, z wykorzystaniem półproduktów, gdy goście są tuż tuż i czasu brak

  • 25 min

Składniki:

  • gotowy spód biszkoptowy,
    śmietankowy krem do ciast (z torebki),
    mleko,
    dżem jagodowy,
    orzechy włoskie,
    odrobina musli,
    odrobina granulowanej herbatki owocowej (tutaj z granatu)

Ekspresowe wyborowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Ekspresowe wyborowe 1. Gotowy spód biszkoptowy smarujemy dżemem jagodowym.

    Na to wykładamy ubity z mlekiem krem do ciast.

    Na wierzchu układamy gęsto orzechy włoskie.

    Posypujemy odrobiną musli i szczyptą owocowej herbatki (dla uzyskania koloru).

    Wstawiamy do lodówki do czasu podania.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy