REKLAMA
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
(średnia 5 z 1 głosów)
Szaszłyki zazwyczaj u mnie goszczę cały rok. W sezonie letnim podawane na grillu ,a w sezonie jesienno zimowym na rodzinnych imprezach pieczone w piekarniku.
Bardzo szybciutko i prosto się robi a na patyczek można nadziewać dowolne kompozycje.
Bardzo pyszne szaszłyki z kurczakiem, papryką, pomidorkami, cebulką, ogórkiem i kiełbaską:) Mięso drobiowe jest wyjątkowo kruche i smaczne dzięki marynacie ziołowej z curry i czosnkiem:)
Pyszne, apetyczne, aromatyczne szaszłyki drobiowe z warzywami, pieczone w piekarniku są pyszną potrawą nie tylko na obiad.
Mała i smaczna przystawka na jeden kęs- może na Sylwestra?
Kieszonka z kurczaka wypełniona szparagami i zawinięta w szwarcwaldzką :) pyszne i sycące danie
Komentarze