Domowy paprykarz szczeciński

4.5 (183 ocen)

Najlepsza pasta do chleba

Składniki:

  • makrela wędzona,
    szczypiorek,
    papryka słodka,
    100g ugotowanego ryżu,
    1 mała cebula,
    3 -4 łyżki przecieru pomidorowego,
    sól,
    pieprz,
    papryka słodka.
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Pasty

Domowy paprykarz szczeciński - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • paprykarz 1. Rybę obierz z ości. Przełóż do miseczki. Dodaj pokrojoną cebulę, szczypiorek, przecier pomidorowy i przyprawy. Wsyp ryż. Dokładnie wymieszaj. Pastą posmaruj kromki chleba.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Ryż

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować