Niesamowicie smaczne, smak jak ze sklepu!!! Takie domowe rafaello przygotujesz bardzo szybko, najwięcej czasu zajmie Ci samo chłodzenie w lodówce. Praliny wyszły bardzo delikatne i całkiem niedrogo, porównując cenę tych kupnych i skład. Wolę jednak te domowe. Zawsze na urodziny, imieniny, Dzień Mamy itp. dostaje od moich chłopaków opakowanie kupnego rafaello. Chłopaki wiedzą, że mam słabość do rafaello, co ciekawe nikt w domu nie lubi kokosu, oprócz mnie, a domowe praliny znikły w zaskakującym tempie.
0 (0 ocen)
Porady
Do czasu całkowitego dolicz czas chłodzenia. Przechowuj kuleczki w lodówce, w zamkniętym pojemniku. Domowe rafaello są podawane prosto z lodówki, ponieważ topią się w temperaturze pokojowej. U mnie nawet nie zdążyły zmięknąć, także bez obawy szybko znikają.
Komentarze