Domowe maślane grzanki

5 (179 ocen)

  • 15 min

Nie ma to jak domowe grzaneczki bez chemii.Super jako dodatek do sałatek lub zup kremów.Można też chrupać same.

  • 15 min

Składniki:

  • 3 kawałki chleba(trochę podsuszone)
    1 łyżka masła
Wystaw ocenę:

5 (179 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Domowe maślane grzanki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Chlebek kroimy w kostkę w wrzucamy na gorącą suchą patelnię i chwilę podsmażamy.Następnie dodajemy masło i smażymy grzanki aż będą chrupiące i rumiane-cały czas mieszamy aby się nie przypaliły.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować