DIP ZIOŁOWY

4.5 (161 ocen)

  • 15 min

Polecam Wam przepis na znakomity dip ziołowy. Idealny na kanapki, ale również do ziemniaków grillowanych w folii. Do potrawy pasuje mieszana sałata.

  • 15 min

Składniki:

  • - 1/2 pęczka pietruszki
    - 1/2 pęczka szczypiorku
    - 2 ząbki czosnku
    - 150 g twarożku (najlepiej półtłustego)
    - 3 łyżki śmietany 18 %
    - sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Dip ziołowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. .Zioła na dip umyj, otrzep do sucha, czosnek obierz, wszystko drobno posiekaj.
  • 2. Wszystkie składniki wymieszaj z twarożkiem i śmietaną.
  • 3. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
    Smacznego!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować