Dip ( sos ) koperkowy

5 (188 ocen)

Mocno koperkowy smak z wyczuwalną nutka słodkości

Składniki:

  • 250 g jogurtu greckiego
    2 łyżki majonezu
    1 średniej wielkości pęczek koperku
    1 ogórek małosolny,
    mała szczypta soli
Wystaw ocenę:

5 (188 ocen)

Zobacz również:

Sosy Sos koperkowy Dip

Dip ( sos ) koperkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Koperek opłucz pod bieżącą wodą, osusz.
    Posiekaj
  • 2. Ogórka zetrzyj na tarce o małych oczkach
  • 3. Do miski dodaj jogurt i majonez, wymieszaj by nie było grudek, dodaj koperek i ogórka. Wymieszaj porządnie , dosól do smaku
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować