devolay z pieczarkami

4.5 (161 ocen)

mąż je bardzo lubi

Składniki:

  • pierś z kurczaka 2 szt.
    Kucharek - uniwersalna lub inna warzywna
    pieprz
    pieczarki 20-30 dag
    sól
    olej do smażenia
    mąka
    jajka 3 szt.
    bułka tarta
Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Devolay z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Piersi wyfiletować, rozbić, przyprawić. Pieczarki pokroić cienko i podsmażyć na oleju przyprawiając solą i pieprzem. Następnie nałożyć na mięso i zwinąć w rożek. Obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej i smażyć na oleju. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować