PrzyslijPrzepis.plhttp://www.przyslijprzepis.pl/images/logo.png19874Delikatne ciasto do kawyhttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0001/31/94e27288668d7d3f4951c11009c08ab9490c1d9e.jpeg20481536http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/delikatne-ciasto-do-kawy
1.
Galaretki rozpuszczamy, razem truskawkowe w 2 szklankach wody i razem brzoskwiniowe w 2 szklankach wody, następnie studzimy.
Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy schłodzona galaretkę brzoskwiniową, dodajemy kulki czekoladowe. Galaretkę truskawkową dzielimy na 3 części. Pierwszą wylewamy na blaszkę, odstawiamy do stężenia, na nią połowę pianki brzoskwiniowej, galaretkę truskawkową, piankę brzoskwiniową i wierzch zalewamy truskawkową galaretką.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze