Czekoladowe andruty

4.5 (158 ocen)

Smak dzieciństwa

Składniki:

  • 1 opakowanie suchych andrutów
    1 szklanka mleka
    1 szklanka cukru
    1 margaryna
    2 szklanki mleka w proszku
    4 płaskie łyżki kakao
Wystaw ocenę:

4.5 (158 ocen)

Zobacz również:

Desery Andruty Krem Krem czekoladowy

Czekoladowe andruty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mleko z cukrem i margaryną podgrzać do rozpuszczenia i zagotować. Zdjąć z ognia, dodać mleko w proszku i kakao, dokładnie wymieszać, żeby nie było grudek. Wystudzić. Wafle nasmarować kremem, złożyć i przycisnąć deską do krojenia. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mleko Wafle

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować