Czekoladowa rózga z żurawiną

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Czekoladowa rózga z żurawiną

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - paluszki: 100 gramów
    - czekolada gorzka (roztopiona w kąpieli wodnej): 100 gramów
    - żurawina: 30 gramów
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Czekoladowa rózga z żurawiną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czekoladę roztopić a następnie zanurzać w niej paluszki do połowy wysokości.
    Obtoczyć w żurawinie, poczekać aż czekolada zastygnie i podawać:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować