
Dodane przez: Jola1977-1977
Z faszerowanych warzyw najbardziej lubię cukinię, ma same zalety : Oczywiście jest pyszna , zdrowa , lekka i syta. Przygotowuje się ją szybko i pasuje za równo na proszony jak i codzienny obiad czy kolację. Z farszami do cukinii kombinowałam już na wiele sposobów jednak tak przygotowane , zapiekane z sosem śmietanowym zawładnęły nie tylko moimi ale i męża kubkami smakowymi. Jako dodatek postawiłam na mix sałat oraz kiełki brokuła dzięki czemu daniu dodałam walorów smakowych , zdrowotnych i uroku.
Martyna Kuźma
Cukinie faszerowane mięsem i warzywami zapiekane w sosie śmietanowym
Dodane przez: eluchap
Przepis na smaczne papryki faszerowane....
Dodane przez: monika016
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek,...
Dodane przez: SprytnaChochla
Niezwykły smak i aromat w bardzo...
Komentarze