1.
Jajka ubić z cukrem,na puszystą masę,dodać przesiane obie mąki z proszkiem i kakao,ubijać na małych obrotach do połączenia składników.Masę wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Piec 25 minut w 180 stopniach.
2.Czekolady z margaryną i cukrem waniliowym rozpuścić,przestudzić,dodać żółtka,wymieszać,następnie ubić białka,przełożyć do masy czekoladowej,delikatnie wymieszać.Na koniec dodać rozpuszczoną żelatynę,masę wylać na biszkopt.Schłodzić.
3.Kremówkę ubić z cukrem pudrem,dodać rozpuszczoną żelatynę,przełożyć na ciasto,wyrównać,schłodzić.
4.Udekorować startą czekoladą.
Porady
Biszkopt można lekko skropić wodą.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze