Ciastka migdałowe na białkach

4.5 (189 ocen)

Zostały mi białka z pieczenia kruchych ciasteczek. Do tego znalazłam resztki tartych migdałów. Połączyłam to ze sobą i tak powstały chrupiące ciasteczka.

Składniki:

  • 3 białka
    1/2 szklanki cukru pudru
    10 łyżek mielonych migdałów
    10 łyżek otrąb gryczanych
Wystaw ocenę:

4.5 (189 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Desery Ciastka

Ciastka migdałowe na białkach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Składniki na ciastka wymieszać w misce. Nakładać zmoczoną w wodzie łyżką na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym do 180st.C piekarniku ok. 15 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Sylwester Karnawał Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować