Ciasteczka z miodem

4.5 (183 ocen)

Bardzo miękkie.

Składniki:

  • 2 szklanki mąki
    3/4 szklanki cukru
    1 żółtko
    1 1/2 łyżka miodu
    1 łyżeczka sody
    1/2 opakowania cukru waniliowego
    kwaśna śmietana ( 3/4 szklanki).
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Zobacz również:

Desery Ciastka

Ciasteczka z miodem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z podanych składników zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy niezbyt grubo. Wykrawamy ciastka. Pieczemy w temp 160 stopniach na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować