Chrupki z cieciorki

  • wyświetlono: 501 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszna i zdrowa przekąska

marzencia117
  • 40min

Składniki

Cieciorka- 200g
Olej- 1 łyżka
Papryka ostra

Sposób przygotowania przepisu:

Chrupki z cieciorki

  • 1. Cieciorkę zalać wodą na noc. Odlać wodę i wymieszać z olejem i przyprawą. Cieciorkę wysypać na blachę wyłożoną papierem. Piec w piekarniku przez około 30 minut w temperaturze 200 stopni.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzusezonowe_przysmakiz_roznych_stron_swiataciecierzycacieciorkaprzekąskadietazdrowepysznedietetyczniechrupki

Komentarze

Podobne przepisy

Chrupiąca, pieczona cieciorka

Dodane przez: Kloruś

Chrupiąca, pieczona cieciorka

Ciecierzyca ujmuje mnie tym, że...

Pieczeń z suszonymi pomidorami, papryką i cieciorką z puszki

Dodane przez: MałaMi

Pieczeń wieprzowo-wołowa z suszonymi pomidorami,...

Taka pieczeń to idealny dodatek...

Przekąska z cieciorki

Dodane przez: Zdrówko

Orientalna pieczona cieciorka

Cieciorka w zupełnie innej formie...

sałatka z cieciorką

Dodane przez: BonAppetitMalgorzata

Wypasiona sałatka z cieciorką, tuńczykiem,...

Czemu wypasiona? Bo ma wiele, wiele...

Cieciorka a'la orzeszki

Dodane przez: mariwanna

Cieciorka a'la orzeszki

Zdrowe chrupanie. Posypana czerwoną...

cieciorka pieczona

Dodane przez: adamonika

Cieciorka pieczona - do chrupania

Wiele o niej słyszałam, aż w końcu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE