Chrupki kukurydziane z krówkami

4.49 (163 ocen)

  • 40 min

Polecam dla miłośników słodkości.

  • 40 min

Składniki:

  • - 1 kg mlecznych krówek (najlepiej kruchych),
    - margaryna,
    - 2 op. chrupek kukurydzianych
Wystaw ocenę:

4.49 (163 ocen)

Zobacz również:

Desery

Chrupki kukurydziane z krówkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Chrupki kukurydziane pokroić na małe kawałki. Krówki pokroić i rozpuścić w garnku wraz z margaryną. Gdy masa się rozpuści wlać ją do krówek i dobrze wymieszać. Krówki wyłożyć do blaszki i dobrze przycisnąć.
    Wstawić do lodówki na godzinę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować