Chlebek z grilla

5 (1 ocen)

  • Łatwy

Przepis przysłała D. Wrzesińska

  • Łatwy

Składniki:

  • - chleb niekrojony: 1 sztuka

    - masło (może być ziołowe lub śmietankowe): 0.5 sztuki
    - natka pietruszki: 0.5 pęczka
    - zioła prowansalskie: 2 łyżeczki
    - ser żółty: 250 gramów
    - serek topiony: 1 sztuka
    - sól (do smaku wg. uznania): 2 szczypty
    - pieprz (do smaku wg. uznania): 2 szczypty
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Chleb

Chlebek z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki na farsz miksujemy. Chleb kroimy na grube kromki, nie przecinając spodniej skóry. Przekładamy zmiksowaną masą.
  • 2. Owijamy szczelnie folią aluminiową (2-3 warstwy). Pieczemy na grillu ok. 30-40 minut, często obracając.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Masło

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza

Podobne przepisy

4.94 (153 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Chlebek z grilla

To może cię zainteresować