Chlebek migdałowy keto

4.86 (7 ocen)

  • 45 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Chlebek jest bardzo smaczny i zdrowy, posmakuje każdemu. Upieczony na mące migdałowej. Trochę pestek dyni, słonecznika, orzechy do smaku. Szczególnie osoby będące na diecie keto wprowadzają go do swojego jadłospisu.

  • 45 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 duże wiejskie jajka
    1/4 łyżeczki soli
    6 łyżek z górką mąki migdałowej
    łyżka z górką mielonego siemienia lnianego
    pestki dyni
    pestki słonecznika
    orzechy włoskie
    masło do wysmarowania keksówki ( 24 x 12 )
Wystaw ocenę:

4.86 (7 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Chleb Pesto

Chlebek migdałowy keto - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka wybić do miseczki i porządnie ubić z solą. Dodać mąkę migdałową i mielony złoty len. Dokładnie wymieszać i przelać ciasto do wysmarowanej masłem keksówki. Wierzch posypać pestkami dyni, pestkami słonecznika i orzechami włoskimi.
    Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 min.
    Chlebek wystudzić na kratce i można zajadać.
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Migdały Orzechy Pestki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Pieczenie Śniadanie

Podobne przepisy

4.51 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Chlebek.

0 (0 ocen)

Zdobywca nagrody

Mazurek migdałowy

0 (0 ocen)

Zdobywca nagrody

Mazurek migdałowy

ewaeu Po prostu słodka deseczka. 1 godz. 20 min

To może cię zainteresować