Chleb nadziewany

  • wyświetlono: 195 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

bardzo smaczny

Kasia S

Składniki

1 chleb słonecznikowy
250 gram sera twarogowego półtłustego
1 mały pomidor
1/3 czerwonej papryki
1/3 zielonego ogórka długiego
50 ml śmietanki 18 %
1/2 pęczka koperku
sól do smaku
pieprz do smaku


Sposób przygotowania przepisu:

Chleb nadziewany

  • 1. Z chleba odkroić kromki i wydrążyć środek. Pomidora i paprykę pokroić w drobną kostkę. Ogórka przekroić na pół. Wydrążyć środek i miąższ pokroić w kostkę. Koperek opłukać i posiekać. Ser przełożyć do miski. Dodać do niego pokrojone warzywa, koperek, śmietankę oraz sól i pieprz do smaku. Dobrze razem wymieszać. Tak przygotowanym serem nadziać wcześniej przygotowany chleb. Przed podaniem najlepiej schłodzić w lodówce.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzuszkola_babciz_roznych_stron_swiatamama_mnie_nauczylawiosenne danie

Komentarze

Podobne przepisy

Chleb

Dodane przez: Misiaczek

Chleb

Jest łatwy do zrobienia i dobry.

Domowy chlen

Dodane przez: AnetaJ

Domowy chleb

Nic nie może równać się z zapachem...

Chleb dyniowy

Dodane przez: Skotka

Chleb dyniowy

Zawsze piekłam chleb na zakwasie,...

Dodane przez: akrobatka22

Chleb wiedeński

Chrupiąca skórka, puszysty środek.....

chlebek (mąka pół na pół przenna i żytnia)

Dodane przez: Veronika

Pyszny chleb domowy

Przepis na chleb domowy wypróbowany...

chleb

Dodane przez: amaretto

Domowy chleb

Ten przepis mam już parę lat i...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE