Chipsy z pomarańczy

0 (0 ocen)

To chyba moje ulubione chipsy owocowe, kruche, baaaardzo pomarańczowe. Idealne jako zdrowa przekąska lub dekoracja ciast i deserów.

Składniki:

  • pomarańcze w dowolnej ilości
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Chipsy z pomarańczy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Umyte pomarańcze kroimy w plasterki. Układamy na papierze do pieczenia i suszymy w temperaturze 60-70℃ z włączonym termoobiegiem około 5 - 7 godzin w zależności od tego jak bardzo soczyste są owoce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować