Chipsy z jarmużu

4.5 (191 ocen)

  • 15 min

Zdrowy zamiennik, dla tych którzy lubią chipsy.

  • 15 min

Składniki:

  • jarmużu w dowolnej ilości
    sól morska
    oliwa oliwek
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Chipsy

Chipsy z jarmużu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Liście jarmużu myjemy, rwiemy na kawałki bez łodygi i układamy na posmarowanym oliwą papierze do pieczenia. Jarmuż spryskujemy oliwą i posypujemy solą morską. Pieczemy w temp. 150 stopni (termoobieg) przez 5 minut. Uwaga szybko się palą.

Porady

Możemy użyć do przepisu, dowolnej mieszanki przypraw.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna

Podobne przepisy

To może cię zainteresować