0,5 kg sera bialego twarogu
1 kostka margaryny
1 duże opakowanie herbatników
2 łyżeczki kakao
cukier waniliowy
1 szkl cukru
4 łyżki kremu czekoladowego lub roztopionej czekolady
Sposób przygotowania przepisu:
chatka baby jagi
1.
1. Margaryne ubijamy z cukrem waniliowym i cukrem na gładką masę.
2. Dodajemy serki dalej ubijając aż masa się połączy
3. Na folie aluminiową wykładamy herbatniki 3 na długość 8 na szerokość
4. Masę dzielimy na 2 części jedną wykładamy na herbatniki równo rozsmarować na wierzch układamy drugą warstwę herbatników do drugiej dodajemy kakao i ubijamy
5. Masę ciemną wykładamy na herbatniki składamy chatkę jak na zdj.
6. Górę smarujemy czekoladą
7. Do lodówki na około 2 godziny
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze