Camembert z żurawiną i miętą

  • wyświetlono: 361 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszne, proste i orzeźwiające danie na upalne dni .

piranija
  • 6min

Składniki

Ser camembert (ilość w zależności od chętnych do jedzenia ;))
3-4 łyzki oliwy
3-4 łyzki masła
świeża mięta
żurawina

Sposób przygotowania przepisu:

Camembert z żurawiną i miętą

  • 1. Na patelni rozgrzewamy oliwę wraz z masłem, wkładamy ser i na niedużym ogniu smażymy po każdej ze stron po 3 minuty.

    Wyjmujemy na talerz, polewamy dobrej jakości żurawina i posypujemy świeżą miętą.

    Smacznego

Porady

Świeża mięta powoduję, że ser połączony z żurawiną robi się orzeźwiający w smaku

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilz_roznych_stron_swiata

Komentarze

Podobne przepisy

Camembert w otrębach z żurawiną

Dodane przez: Ola1984

Camembert w otrębach z żurawiną

Propozycja na szybką przekąskę....

image-1xnvkhn

Dodane przez: paolineczka

Sakiewki z camembertem i kurkami

Jestem miłośniczką camemberta i...

ser camembert

Dodane przez: Doraa

Ser camembert w panierce z żurawiną

Letnie wieczory przy stole - przystawka.

Camembert z żurawiną i piernikami w cieście francuskim

Dodane przez: Mniam1

Camembert z żurawiną i piernikami w cieście...

Paczuszki z ciasta francuskiego,...

camembert

Dodane przez: kasia_m86

Ser camembert w płatkach owsianych podany...

Zdrowa przystawka, której nie należy...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE