Brukselka z patelni

4.5 (155 ocen)

Gotowana brukselka obsmażana z bułką tartą.

Składniki:

  • 300g świeżej brukselki
    4 łyżki bułki tartej
    4 łyżki margaryny
    sól, pieprz, wegeta do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (155 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Dodatki

Brukselka z patelni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Brukselkę ugotować we wrzątku. Margarynę rozpuścić, dodać bułkę tartą i przybrunacić. Ugotowaną brukselkę dodać do bułki tartej, przysmażyć kilka minut. Doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Brukselka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować