Brokułowo-jajeczna pasta kanapkowa

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Bardzo prosta i bardzo pyszna pasta kanapkowa.

  • 10 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 jajek ugotowanych na twardo
    pęczek koperku
    mała czerwona cebula
    250 g obgotowanych różyczek brokułu
    2-3 łyżki majonezu
    sól ziołowa
    pieprz kolorowy

Brokułowo-jajeczna pasta kanapkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do misy malaksera przekładamy wszystkie składniki i miksujemy do uzyskania gładkiej pasty. Doprawiamy do smaku solą ziołową i pieprzem.

    Jest to idealna pasta do kanapek jak również do faszerowania jajek.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy