2.Wszystkie produkty wystudzić i obrać, następnie pokroić.
Mięso pokroić i wcisnąć do niego 3 ząbki czosnku wymieszać.
3.Do gotowego wywaru (musi go być 1,5 litra, jeżeli się wygotował należy dopełnić wodą) wsypujemy żelatynę energicznie mieszając, przyprawiamy magi i pieprzem, zostawiamy do wystudzenia.
4.Układamy na dnie biała kiełbaskę po środku możemy dać marchew i jajko na przemian lub według uznania na boki marchew.Już jak kto lubi tak układa:)
5.Następnie wykładamy warzywa meksykańskie,kiełbaskę na boki marchew i jajka.
6.Na samym końcu wykładamy mięso z czosnkiem. Zalewamy zimnym wywarem z żelatyną wstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc.
7.Mój końcowy efekt wygląda tak Wasze mogą być inne.
Życzę smacznego.:):)))))
Komentarze