Bananowy kopiec kreta - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Na dzień dobry przygotowujemy masę na ciasto. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie,wylewamy do formy i wkładamy do piekarnika. (dokładny czas,skład na opakowaniu)
2.Kolejnym krokiem jest przygotowanie masy do Naszego Kopca :)
3.Po przygotowaniu masy bananowej i ostygnięciu ciasta z piekarnika musimy "wydrylować'' środek. Masę nakładamy w kształcie kopuły do wydrążonej części ciasta.
4.Do masy bananowej wkładamy dowolną ilość dojrzałych bananów. Możemy je kroić w plasterki albo wg długości.
5.Na zakończenie posypujemy całość Naszą kruszonką tak aby powstał Nam kształt kopca.
6.Ostatecznie wkładamy gotowe ciacho na 2 godziny lodówki po czym możemy się rozkoszować bananowym rajem :)
Porady
Wszelkie informacje zawarte są na pudełku z proszkiem do ciasta i masy.
Komentarze