Bagietka nadziewana serem Camembert

0 (0 ocen)

Szybka łatwa do zrobienia,polecam na śniadanie,kolację.

Składniki:

  • 1 bagietka pszenna
    120 g ulubionego sera camembert
    3 jajka ugotowane na twardo
    4 plasterki szynki konserwowej
    3 ogórki konserwowe
    3 łyżki posiekanego szczypiorku
    2-3 łyżki majonezu
    sól,pieprz do smaku

Bagietka nadziewana serem camembert - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser
    camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko
    połączyć z majonezem,szczypiorkiem.Doprawić do smaku solą i
    pieprzem.
  • Bagietka nadziewana serem Camembert 2. Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią spożywczą i schłodzić w lodówce. Pokroić ostrym nożem na grube plastry.

Komentarze

Podobne przepisy