Bagietka faszerowana kiełbaską, papryką i serkiem

4.5 (193 ocen)

  • 10 min

Idealna imprezowa przekąska i odmiana od zwykłych kanapek ;)

  • 10 min

Składniki:

  • 1 bagietka
    125 g śmietankowego serka naturalnego
    1/2 papryki
    1 kiełbaska jałowcowa
    1 łyżka posiekanej pietruszki
    1 łyżka posiekanego koperku
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (193 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Bagietka faszerowana kiełbaską, papryką i serkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Bagietka faszerowana kiełbaską, papryką i serkiem 1. Z bagietki odkrawamy piętkę i wyjmujemy środek np. za pomocą metalowych szczypiec.
    Paprykę i kiełbaskę siekamy w drobną kostkę.
  • Bagietka faszerowana kiełbaską, papryką i serkiem 2. Do miseczki wykładamy serek, dodajemy posiekaną paprykę, kiełbaskę i zioła. Doprawiamy solą oraz pieprzem i dokładnie mieszamy.
    Tak przygotowaną masą nadziewamy bagietkę.
    Podajemy pokrojoną w grubsze plasterki.

Porady

Idealna przekąska na imprezę !

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować