Babeczki kajmakowe z żurawiną

4.5 (196 ocen)

Uwielbiam masę kajmakową a to kolejna moja propozycja na szybkie babeczki. Tym razem z żurawiną.

Składniki:

  • Ok 40 dag gotowych kruchych babeczek
    miękkie masło
    puszka kajmaku
    spora garść żurawiny suszonej
    posypka waflowa
Wystaw ocenę:

4.5 (196 ocen)

Zobacz również:

Desery Kruche babeczki Kajmak

Babeczki kajmakowe z żurawiną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Masło utrzeć na puch i cały czas ucierając dodawać po łyżce kajmaku. Do babeczek nakładać żurawinę a na nią nakładać szprycą masę. Posypać waflową posypką. Schłodzić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Masa kajmakowa Żurawina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować