Pasta z awokado, czosnkiem i chilli

4.5 (176 ocen)

najlepsza pasta na pieczywo razowe, grzanki, tosty..............SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • awokado 4 nieduże, ząbki czosnku 2 duże, papryczka chilli 1/2 sztuki, oliwa z oliwek 2 łyżki, sól morska - do smaku, ogórki konserwowe 1 większy, pomidory 1 mały
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z awokado, czosnkiem i chilli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • gotowe 1. dojrzałe awokado obrać ze skóry, usunąć pestkę i pokroić na kawałki.......... włożyć do rozdrabniacza, dodać ogórek konserwowy, pomidor, czosnek, sól morską, oliwę i wszystko zmiksować na pastę.......... przełożyć do miseczki i do lodówki na 15 minut aby smaki się przegryzły
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Chili

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować