ALA PIEROŻKI Z KIEŁBASY Z FARSZEM SEROWYM

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób

Z dawnych czasów ,potrawa ,którą kiedyś wymyśliłam przypomniała mi się ,jak niektóre inne potrawy na mojej stronie. Kiedyś zdjęć się nie robiło potrawy , a teraz nie ma dla kogo gotować i brak zdjęć. Pragnę podzielić się wszystkimi przepisami , choć by bez zdjęć , ale na pewno pyszne potrawy.

  • Więcej niż 10 osób

Składniki:

  • *25 dag kiełbasy szynkowej
    *2 kostki (10 dag) sera topionego tylżyckiego
    *1 płaska łyżka mielonej papryki
    *1 płaska łyżka majeranku
    *1 łyżka posiekanej zielonej pietruszki.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przekąski Ser

Ala pierożki z kiełbasy z farszem serowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser pokroić w słupki(6 słupków z każdej kostki) ,następnie obtaczać : jedne w papryce, inne w majeranku i posiekanej pietruszce. Układać po jednym na plasterku kiełbasy szynkowej i spinać wykałaczką. Tak przygotowane'' pierożki'' można podać na zimno na liściach sałaty, a można także zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku i podawać gorące z dodatkiem sałatki z pomidorów.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Papryka Sery Kiełbasa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować