A'LA SCHABOWE Z ŁOPATKI WIEPRZOWEJ

  • wyświetlono: 16636 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Bardzo soczyste i delikatne.

IMG_20190629_184838
  • 20min

Składniki

4 grube plastry mięsa z łopatki
2 jajka
bułka tarta
sól, pieprz, olej

Sposób przygotowania przepisu:

A'LA SCHABOWE Z ŁOPATKI WIEPRZOWEJ

  • 1. Mięso rozbić na w miarę cienkie kotlety. Każdy obtoczyć dwa razy w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia, a potem jeszcze parę minut na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem w trakcie smażenia.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilschabowemoj_niedzielny_obiadwieprzowinakotletyłopatka wieprzowasmażonepanierowanea la schabowe

Komentarze

Podobne przepisy

Gulasz wieprzowy (z łopatki) z kurkami

Dodane przez: monika016

Gulasz wieprzowy (z łopatki) z kurkami

Kurki obrodziły w tym roku wyjątkowo...

Salceson wieprzowy ozorkowy z dodatkiem mięsa z łopatki

Dodane przez: Czarek

Salceson wieprzowy ozorkowy z dodatkiem mięsa...

Smaczny, domowej produkcji salceson...

image-0tbatya

Dodane przez: Docherro

Gulasz z łopatki wieprzowej i mięsa wieprzowego...

Gulasz wyszedł przepyszny,polecam...

Zawijańce z łopatki wieprzowej

Dodane przez: DanusiaC

ZAWIJAŃCE Z ŁOPATKI WIEPRZOWEJ ZE ŚLIWKĄ,...

Samodzielnie danie obiadowe syte...

mielone a'la schabowe

Dodane przez: Magda_Z

Mielone a'la schabowe

Te kotlety to krzyżówka mielonego...

A'la frittata z polędwiczką wieprzową

Dodane przez: czarrna

A'la frittata z polędwiczką wieprzową

Szybkie i sycące danie

Drogi użytkowniku, wprowadziliśmy aktualizację w regulaminie, który zacznie obowiązywać od 18.12.2019. Zaktualizowany regulamin znajdziesz tutaj.