Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 7/2017

Zapraszamy Was w kulinarną podróż do świata sałatek. Są tak różnorodne, że z pewnością każdy znajdzie smak dla siebie. Te z dodatkiem ryb czy mięsa można przygotować w upalny dzień na obiad. Na zjedzenie chrupiącego dania łatwiej będzie namówić rodzinę, a my spędzimy w kuchni raptem pół godziny. Latem nie zapominajmy o surówkach. Dostarczą wielu witamin i minerałów, które wzmocnią nasz organizm.

Liczba przepisów: 18

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-22260ag

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Surówka z marchwi i pora

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Surówka z marchwi i pora

krys1a Zdrowy dodatek do obiadu

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-14fonow

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z gorgonzolą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka z gruszką

4.49 (186 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka z mango

To może cię zainteresować