Przyślij Przepis 9/2019

Pomidory kocham za zapach, smak i bogactwo składników odżywczych. O tej porze roku używam ich na okrągło. Przygotowuję pomidorowe sosy, zupy, sałatki, a także dodaję do niemal każdego dania, zwłaszcza mięsnego. Świetnie smakują pieczone z filetami czy faszerowane kukurydzą. Zachwycił nas też pomysł naszej Czytelniczki. Twarogowy farsz zawija w pomidorowe ciasto, a roladę serwuje pokrojoną na przystawkę.

Liczba przepisów: 29

4.49 (179 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ziołowy chleb na grilla

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka makaronowa

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Sałatka makaronowa

czarrna Lekka sałatka 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kotlety mielone z kapusta

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Kotlety mielone z kapustą

Marzena13 Pyszne kotleciki idealne na danie główne. 1 godz. 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
placki z cukinii z łososiem

To może cię zainteresować