Przyślij Przepis 6/2019

Najbardziej lubię wiosnę na przełomie maja i czerwca. Właśnie teraz jedzenie na świeżym powietrzu smakuje najlepiej. Wiem, że do grillowania nie trzeba Was zachęcać, bo przysłaliście do nas tak wiele przepisów na dania z rusztu, że aż trudno było zdecydować, które z nich wybrać. O tej porze roku pamiętajcie też o sezonowych przysmakach, takich jak szparagi czy szczaw. Koniecznie spróbujcie masła z czosnkiem niedźwiedzim. Jest znakomite!

Liczba przepisów: 27

4.43 (157 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sernik na zimno z mascarpone

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Jarzynowa z pulpecikami

3 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sos z cukinii z makaronem

4.5 (152 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Ciasto serowa straciatella z truskawkami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

zupa

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Grillowany bakłażan z pastą jejeczno-serową

To może cię zainteresować