Przyślij Przepis 3/2019

Kapusta to nasz narodowy skarb. Jest tania, dostarcza mnóstwo składników odżywczych, kosztuje niewiele, a przygotujemy z niej rewelacyjne dania. W numerze zachwyca zwłaszcza przepis na prostą i pyszną karkówkę w kapuście kiszonej. Coraz bardziej popularny jarmuż warto wykorzystać nie tylko do sałatek, ale i do faszerowania schabu. Wegetarianie będą zachwyceni pasztetem z kapusty włoskiej. Smacznego!

Liczba przepisów: 31

4.41 (221 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Karkówka w kapuście kiszonej

4.41 (221 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Karkówka w kapuście kiszonej

Kasia_S idealna nie tylko na niedzielny obiad 1 godz. 30 min

3.5 (2 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Bigos z kapusty pekińskiej

3.5 (2 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Bigos z kapusty pekińskiej

Krystyna32 Pyszne, aromatyczne i szybkie do przygotowania danie. 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
surówka z rzepy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Surówka z rzepy

Bo-Bożena Bardzo smaczny dodatek do drugiego dania 30 min

4.46 (181 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Wolnowarzony ramen po polsku

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Tort orzechowo piernikowy z nutą pomarańczy

4.5 (153 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka

4.51 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasztet z kapusty

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Koktajl z jarmużu awokado i buraka czerwonego

To może cię zainteresować