Przyślij Przepis 10/2019

Uwielbiamy kulinarną różnorodność i nie trzeba nas długo namawiać do spróbowania nowego dania. Zwłaszcza jeśli jego składnikiem są gruszki. Te pyszne owoce sałatkom dodają niezwykłego aromatu, a koreczkom soczystości. Wspaniale smakują także w risotcie. Klasyczne połączenie tego owocu z orzechami i gorgonzolą sprawdziło się nawet na pizzy.

Liczba przepisów: 20

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Panierowany baklazan zapiekany z papryka, cukinia I serem parmezan

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
TORT  "ŁACIATY" SEROWO-JAGODOWY  Z OWOCAMI

4.5 (155 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Placki ze świeżych ogórków

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Krem z pietruszki z gruszką

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Krem z pietruszki z gruszką

Krystyna32 Aksamitny i pyszny krem. 20 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Schab z ratatuj

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-29hrp5u

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
grzan

To może cię zainteresować