Przyślij Przepis 2/2018

O tej porze roku potrzebujemy nie tylko bardziej kalorycznych dań, ale także bogatych w składniki odżywcze. Dostarczą ich np. jarmuż, awokado czy brukselka. Będą smakować znakomicie, jeśli odpowiednio je przyrządzimy. W formie apetycznych przekąsek warto je przygotować także na spotkania w gronie rodziny i przyjaciół. W dziale: „Temat miesiąca” podpowiadamy także, jakie drinki i nalewki zaserwować gościom. Zwieńczeniem zimowej biesiady niech będzie kawałek domowego ciasta lub pyszny deser.

Liczba przepisów: 34

4.4 (197 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Wątróbka drobiowa z cebulą i pieczarkami

5 (4 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pierogi z pieczonym karpiem

4.49 (173 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Roladki schabowe w sosie musztardowym

4.5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Gorące danie z fasolą i kiełbasą

4.49 (148 ocen)

Opublikowany w Magazynie
CZOSNKOWA ŁOPATKA SMAŻONA Z WARZYWAMI

4.5 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1vol7uk

To może cię zainteresować