Przyślij Przepis 10/2018

Papryka to niezwykłe warzywo. Nawet po ugotowaniu ma mnóstwo witaminy C, a jej dodatek sprawia, że tłuste potrawy stają się lekkostrawne. Faszerowana mozzarellą i szpinakiem, według przepisu Agnieszki Rybak, jest świetną propozycją na jesienny lekki obiad. Na podwieczorek zaś idealne będą drożdżowe bułeczki z białą czekoladą i malinami, które dla swoich bliskich przygotowuje Dorota Wójcicka. Wasze rodziny też będą zachwycone!

Liczba przepisów: 21

4.5 (147 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kotlety z cebuli i kaszy manny

4.48 (184 ocen)

Opublikowany w Magazynie
PIECZONE PODUDZIA W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM

4.43 (163 ocen)

Opublikowany w Magazynie
domowe masło ze smietanki 30%

4.5 (178 ocen)

Opublikowany w Magazynie
orientalny krem z pomidorów i ciecierzycy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Racuchy ze śliwkami

4.5 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie
leczo

4.5 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Leczo z dynią

dusiowa pyszne leczo na nowy sposób 40 min

4.5 (182 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

TORT IMIENINOWY Z POLEWĄ

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1qc6nf1

To może cię zainteresować