Przyślij Przepis! 4/2017

W okresie Wielkanocy jajka odgrywają szczególną rolę. Są najważniejszym składnikiem pieczeni, pasztetów i innych potraw. Znajdziemy je także w wiosennych sałatkach. Tęczowe pisanki z galaretek czy tort wypełniony słodkimi jajeczkami będą oryginalną dekoracją stołu. Nie obejdzie się też bez tradycyjnych mazurków, bab i serników. Do ich wspólnego pieczenia warto zachęcić najmłodszych. Dzięki temu święta będą jeszcze smaczniejsze. Wszystkim Czytelnikom życzymy wspaniałego ucztowania!

Liczba przepisów: 21

4.96 (176 ocen)

Opublikowany w Magazynie
migotka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Bulion z pieczonego kurczaka z pulpecikami w sezamie i swojskim makaronem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1mmu7rh

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

PIECZONA OWSIANKA

AnetaStepien Na zdrowy początek dnia. 45 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
krem z cebuli

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Krem z cebuli

anka1988 Szybka w przygotowaniu zupa krem. 40 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Mazurek kajmakowo - gruszkowy

4.48 (150 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Królik w ziołach (z rękawa).

4.5 (186 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Biała kiełbasa

To może cię zainteresować