Przyślij Przepis 7/2017

Początek lata zachwyca nie tylko coraz mocniej przygrzewającym słońcem i coraz bliższymi wakacjami. Cieszymy się na pachnące truskawki, soczyste czereśnie i młody bób. Co można z niego przyrządzić, podpowiadamy w Temacie miesiąca. Na lżejszy obiad warto podać niebanalne kotleciki, jakie jedliśmy u rodziny Draganów. Pełne chrupiących warzyw są także nasze sałatki. A dla łasuchów mamy ciasta z owocami.

Liczba przepisów: 24

4.5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Nadziany Kalafior

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Tort chlebowy

4.47 (173 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pieczone części kaczki

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

image-0ny8bh3

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-0nf320c

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

PASTA z BOBU i KOPERKU

viki2903 dobra na kanapki i grzanki 20 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Bób z boczkiem i jajkiem

To może cię zainteresować