Przyślij Przepis 6/2017

Gdy na straganach pojawia się botwinka, to znak, że wiosna na dobre się rozgościła. W tym roku warto z nią poeksperymentować: botwinkowa tarta, risotto czy zupa są tak smaczne, że mogą się na stałe wpisać do jadłospisu. Nie zapominajmy też o rabarbarze. Wspaniale sprawdza się nie tylko w ciastach, ale i w placuszkach oraz jako sos do mięsa. Ponieważ słońce już mocniej przygrzewa, warto wybrać się na rodzinną wycieczkę. W dziale Temat miesiąca podpowiemy, co pysznego zapakować do piknikowego koszyczka.

Liczba przepisów: 22

4.5 (176 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Słodka pokusa z serem i rabarbarem

4.5 (148 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka w słoiku

4.46 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka śledziowa z jajkiem

To może cię zainteresować