Przyślij Przepis! 11/2016

O tej porze roku obiad musi być sycący i rozgrzewający. Gdy na dworze robi się chłodno, przygotowujemy takie dania dzień wcześniej. Bo nie ma nic lepszego niż talerz gorącej zupy czy porcja mięsa, które można spałaszować zaraz po powrocie z pracy lub szkoły. Należy też pamiętać o solidnej porcji witamin w postaci warzyw. Są nieocenionym źródłem zdrowia, dlatego sięgajmy po nie przy każdej okazji! Pochmurne dni warto też uprzyjemniać sobie słodkościami. To najlepsza recepta na dobry nastrój.

Liczba przepisów: 13

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Czekoladowo-Wiśniowy tort "skrzynia z narzędziami"

4.96 (142 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kurczak w sosie warzywnym

4.5 (198 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zupa meksykańska

5 (158 ocen)

Opublikowany w Magazynie
zupa

4.5 (197 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ryżowy miś

To może cię zainteresować