Przyślij Przepis! 10/2016

Aromatyczna jesień puka już do drzwi, a my z przyjemnością zapraszamy ją do naszej kuchni. Wrzesień jest bogaty w dary natury i trzeba to wykorzystać. Pomarańczowe dynie, czerwone papryki, zielone gruszki, złote i brązowe grzyby aż proszą się, by przyrządzić z nich wyborne dania. Koniecznie spróbujcie, jak smakuje dynia w postaci dżemu czy musu w cieście. Sięgajcie jak najczęściej po jabłka i gruszki. Doskonale komponują się z mięsem czy z sałatką. Wypróbujcie przepisy na faszerowane warzywa. To wyjątkowo smakowite propozycje!

Liczba przepisów: 17

4.5 (162 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-0yl831q

4.5 (162 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Ciasto piętrowiec z galaretką

Teodorka Jest bardzo wysokie i smaczne :) 1 godz. 40 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1rx85ff

4.5 (166 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Gulasz z wątróbki drobiowej - z papryką i ananasem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kanapka - kwiatek

To może cię zainteresować