Przyślij Przepis! 11/2015

Gdy liście opadają z drzew, to znak, że czas na dynie, patisony i bakłażany. Wspaniale smakują w zapiekankach, sprawdzają się jako składnik ciasta na chleb czy naleśniki (s. 4-9). Nie zapominajmy też o wyjątkowym warzywie, jakim jest cebula. Nada wyrazistości każdej potrawie (s. 12-15), a do tego błyskawicznie wzmocni naszą odporność. Dodatek warzyw wzbogaca także smak słodkości. Dzięki fioletowej marchewce jedna z naszych czytelniczek wyczarowała niezwykły sernik.

Liczba przepisów: 16

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1ae2sdd

4.48 (145 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-18jpjs9

5 (163 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1xb1u52

4.98 (168 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Bananowy przekładaniec

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Naleśniki dyniowe z syropem klonowym

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Naleśniki z mięsem i patisonem

5 (145 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka brokułowa

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Filety faszerowane cebulą

To może cię zainteresować