Przyślij Przepis! 10/2015

Wrześniowe warzywa są najlepsze! Przecież dojrzewały w ciepłych promieniach słońca. Będą z nich aromatyczne zupy, placki, farsze oraz sałatki. Cukinie doskonale nadają się do przygotowania błyskawicznego i zdrowego obiadu. Nie zapominajmy też o starym przyjacielu – ziemniaku. Można z niego wyczarować pyszne ciasto na pierogi, smaczne zapiekanki i placuszki czy – dzięki odpowiednim dodatkom – oryginalne kopytka.

Liczba przepisów: 12

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Muffinki z borówkami i kokosem

doris_donia idealne do kawki :) 40 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
miniszarlotki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Miniszarlotki z orzechami

Aninka88 szarlotka na 1 kęs

4.97 (147 ocen)

Opublikowany w Magazynie
ciasto "Lolita" (bez pieczenia)

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
placki ziemniaczano-owsiane

5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie
gotowy obiad :)

To może cię zainteresować