Przyślij Przepis! 10/2014

Z czym kojarzy się wam wczesna jesień? Gdy dzieci idą do szkoły, ja ruszam na targ po produkty do przetestowania przepisów, które do nas przysłaliście. Wybieram te z dużą ilością warzyw (s. 4-9) i leśnych grzybów (s. 12-17), by zdążyć się nimi nacieszyć. Chrupiące orzechy świetnie sprawdzą się nie tylko w sałatkach, ale i jako panierka do mięsa (s. 22). Ciasta (s. 54-59) też jeszcze smakują owocowo: śliwki i maliny są o tej porze wyjątkowo słodkie. Serdecznie zapraszam do wspólnego gotowania.

Liczba przepisów: 29

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto kefirowe z jabłkami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Dyplomowy tort

5 (150 ocen)

Opublikowany w Magazynie
ryż z kiełbasą i salsą warzywną

4.5 (178 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Róże cukrowe

4.5 (198 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kotlet mielony po szwedzku

4.48 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Delikatny sernik

4.48 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Mleczny sernik

Anyzkowo Pyszny i wilgotny

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
cukinia

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Faszerowana cukinia

Bolkaa Zdrowe i zarazem pożywne

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
zupa z pieczonej dyni

4.5 (186 ocen)

Opublikowany w Magazynie
burgery z ciecierzycy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Patelnia rozmaitości z warzywami

To może cię zainteresować