Przyślij Przepis! 05/2014

Wiosna na dobre zagościła na naszych stołach. Powitaliśmy ją efektownym bukietem z „kalii" (s. 52) i pysznymi przekąskami, którymi możemy poczęstować gości (s. 4-7). Gdy na obiad zaprosimy rodzinę, podajmy jeden z doskonale skomponowanych zestawów obiadowych (s. 10-15). Deser też jest obowiązkowy (s. 54-59).

Liczba przepisów: 24

4.51 (200 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Sernik z serków wiejskich

4.51 (200 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Sernik z serków wiejskich

RedakcjaPP To ulubione ciasto mojego męża. Ostatnio zachwyciło także gości. 1 godz. 20 min

4.5 (186 ocen)

Opublikowany w Magazynie
„Cherry lady” – tort wiśniowy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Muffinki z kremem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto z galaretką

4.48 (199 ocen)

Opublikowany w Magazynie
schab duszony w mleku

4.5 (141 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pyszny torcik :)

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
WYWIJAŃCE Z WOŁOWINĄ I CHILLI

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Wywijańce z wołowiną i chilli

Magda_Z Pyszne jako przekąska. 50 min

4.51 (180 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Biszkopt z masą kakaową – przekładaniec

5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kurczak zapiekany z serem i sosem barbecue

4.97 (194 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kalie mascarponowe nadziewane ze szparagami

4.5 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Warzywna lazania

To może cię zainteresować